19 de febrer del 2010

FACVAC TRIATLÓ DUATLO REUS

El passat diumenge el FACVAC TRIATLO va prendre part en el Duatló de Reus, que a l'hora era Campionat de Catalunya per grups d'edat.

Però aquesta no és la notícia important si no que va ser la participació de la majoria dels nous membres del club, David Forn, David Bové i Sergi Huguet juntament amb els ja habituals Miquel Àngel Gallego i Oscar Rubio.

La cursa consistia

en una primera cursa a peu de 5km, seguits de 20 km en bicicleta i per acabar 2,5km més a peu.

Però el que més va destacar va ser el fred que va fer i el vent, elements que van endurir moltíssim el desenllaç de la cursa.

En el primer tram a peu els nostres es van defensar tan com van poder tot i l'altíssim ritme que es va imposar de sortida. Tots ells es van disgregar en diferents grups per arribar a la primera transició on van agafar les bicicletes. Aquí en David Forn, quan anava en un dels grups capdavanters es van perdre i va perdre les opcions d'acabar ben aprop dels primers i va arribar a la 2a transició amb en David Bové i en Miquel. Més endarrere circulaven en Sergi i l'Oscar progressant mica en mica tot i la dificultat de trobar un bon grup amb qui anar en el tram en bici i fer-lo prácticament sols tot i el fort vent.

Ja la última cursa a peu va acabar de posar a tothom al seu lloc per acabar en David Forn 64è i en David Bové 66è demostrant els 2 un gran estat de forma. Una mica més endarrere va arribar el Miquel en 84ª posició i van tancar la participació vallenca en Sergi en el lloc i l'Oscar lluny del seus millors registres en el lloc

Felicitar-los a tots per el seu esforç i que cada vegada facin arribar el nom de Valls i del FACVAC més lluny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada