18 de febrer del 2010

EL FACVAC A LA CURSA DE PUIGVER DE LLEIDA

ATLETES FONS FACVAC A LA CURSA DE PUIGVERD DE LLEIDA

Matinal gelida la que van viure els corredors de fons del FACVAC que van pendre part a la segona edicio de la cursa de Puigverd de Lleida. De forma similtanea es feiea un canicross. La participacio d´un s 400 corredors que van tindre que fer front a temperaturas sota zero, per recorrer els 10qm de que constava la proba. El recorregut despres d´uns metres inicials pels carrers del poble, enfilava per camins de terra. Els primers qulometres força plans per anar guanyant alçada despres d´ un llarga pujada de mes d´un qulometre fins assolir un petit pla, a partir d´aquí el recorregut tornava baixar fins a Puigverd.
El FACVAC estava presenta present amb alguns dels seus atletes de fons. Els resultats van ser força bons. 11é lloc Abderrahim Jalal 36:40 i primer de la seva categria, el 105é lloc Raul Santo (FACVAC), 44:10, i el 169é lloc Marta Galvez (FACVAC) 47:15 i tercera de la seva categoría
Les comarques lleidatanes rebran les properes dues semana la presencia de mes atletes del FACVAC que pendran part a la Mitja Marato de Balguer, i al Cross de Mollerusa, que es disputa el cap de semana seguent.