19 de febrer del 2010

FACVAC MITJA MARATO BARCELONA

XAVI GARCIA A LA MITJA MARATO DE BARCELONA
Prop de 5000 corredors van fer front a una cursa , amb molt mes fred de l´habitual per l´epoca a Barcelona. Dos graus de temperatura a l´inici de la cursa , i fins hi tot alguna volva de neu va caure minuts abans de l´inici de la cursa. Espectacular organitzacio la preparada per aquesta mitja marato que any rera any veu augmentar el numero de participans. Molt nombrosa la presencia d´atletes europeus, que venen a Barcelona per gaudir de la climatología mes favorable i un circuit molt rapid. Dintre del grup de favorits es trobava el Xavi Garcia (FACVAC), que esta en un gran moment de forma. El Xavi va es va mantindre en un segon grup de cap de cursa, amb unes molt bones sensacions i amb uns parcials de pas pel quilometre 10 molt prometedores..La segona part de la cursa van ser molt dura deguts a alguns problems fisics que van impedir al Xavi, continuar amb els ritmes inicials de cursa, i que fins hi tot li van obligar a parar uns segons. Tot i aquests petits problemes fisics va assolir el 17é lloc amb un temps de 1h19:14, siguent aquesta la seva millor marca personal a la distancia. Tambe va pendre part el Joan Carles Purcalla (FACVAC) que va assoir l´objectiu per la present fase de la temporada, i va tornar a correr a ritmes que feia uns 5 anys que no assolia. El seu temps final va ser 1h31:45, ocupan el lloc 825e.