18 de febrer del 2010

BONS RESULTATS AL CAMPIONATS CATALUNYA

ELS ATLETES DEL FACVAC TRIONFAM ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

Fantastiques les dos ultimes setmanes visqudes pel FACVAC. En dos caps de semana els atletes del FACVAC han assolit podi als diferents Campionats de Catalunya en Pista Coberta.
La primera de les medalles va ser per Oyana Sabaté, una atleta que s´ha incorporat aquest any al grup d´entrenament de llançaments del FACVAC. L´Oyara va pendre part a la prova de llançament de pes, als Campionats de Catalunya Promesa. L´Oyara amb un millor llançament de 7,63, assolia la seva millor marca personal, que li donava acces al tercer lloc al podi.
El dissabte en jornada matinal, va ser el moment dels veterans del club. Al Campionat de Catalunya Veterans van demostrar que son un exemple a seguir. A la proba del 3000m llisos, l´Angel Valderrama (FACVAC) assolia el segon de la prova en la categoría M40, amb un crono de 9:27:45. A la mateixa proba tambe va pendre part l´Hector Calvo (FACVAC) que va aconseguir un magnific 5é lloc amb un crono de 10:07:46. A la proba de salt de llargada, un incombustible Emili Aubareda, (FACVAC) tornava a pujar la podi, en la categoría M50, amb un millor salt de 4,27m
El mes joves dels atletes de FACVAC que prenia part en un campionat va ser, l´atleta de l´Espluga Francoli, Sergi Miró, que va pendre part al Campionat de Catalunya de combinades en categoría junior. El Sergi en dos jornades de molta igualtat va revalidar el titol aconseguit la temporada pasada. El titol pero no es va decidir fins a l´ultima de les proves, els 1000m. Els resultats de les diferents probes de la combinada van ser: 60m ll 7,32MP, salt llargada 6,77 MP, llançament pes 11:44 MP, salt d´alçada 171cm, 60m tanques 9,10, salt perxa 380cm, i als 1000m llisos 2:59:65 MP. La seva puntuacio finla va ser de 4609 punts superant en mes de 250 punts als asolits la pasada temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada