4 de febrer de 2010

ACTUALITAT FACVAC TRIATLO


Aquest passat cap de setmana el FACVAC TRIATLÓ va estar repartit en diferents fronts.


En primer lloc el dissabte al matí van fer la primera trobada de la temporada els antics membres de l'equip amb els nous que s'han unit al club aquesta temporada, apadrinats en tot moment pel mític triatleta vallenc Marcel Soriano, el qual esperem aviat s'uneixi a les files del club i torni a les seves andades. Altres membres de la sortida van ser la gran triatleta vallenca Dolça Ollé que està realitzant una gran pretemporada, al igual que els grans ciclistes Llibert i Genís Soriano.


Així tots plegats, tot i el vent que va fer van realitzar una sortida en bicicleta de 2h pel Camp de Tarragona. Aquesta activitat tenen pensat realitzar-la sovint a partir d'ara i així anar fent pinya de cara a les competicions que afrontaran al llarg de tota la temporada, i inviten a tots els curiosos a unir-s'hi.

I ja al diumenge un dels nous membres del club, en Jordi Barenys, va participar al Ct. de Catalunya de Duatló de muntanya on va donar el millor de si mateix, tot i no estar en el seu millor moment de forma.

La cursa consistia en un circuit de 6km a peu a constants desnivell, seguits d'uns durs 20 quilòmetres en BTT, i per acabar 3km més a peu que van acabar de decidir la classificació final.

En Jordi va acabar en una meritòria 137ª posició donat el gran nivell de la participació.

Felicitar-lo per la seva actuació i a la pròxima més i millor.

La pròxima cursa en la que estarà present el FACVAC TRIATLÓ serà el Duatló de Reus on debutaran alguns dels nous membres del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada