1 de febrer del 2010

ATLETES FONS FACVAC A CURS OLI BORGES

CURSA DE L´OLI BORGES BLANQUES

Sens dubte la Cursa de l´`oli de Borges Blanques es cada any un exit organitzatiu i de participacio. Un clar exemple es que van tancar inscripcions casi tres setmanes abans del dia de la cursa.. Aquesta es una cursa on els corredors del FACVAC tenen molta tirada. Cada any la particpacío del corredors de fons del FACVAC va en augment. Aquesta cursa esta inclosa, al calendari de curses recomandes,on els socis del FACVAC tenen l´inscripicio gratiuta.

Els atletes del FACVAC present a Borges van gaudir d´una matinal molt freda, pero que no va atemorir als mes de 600 corredors que van pendre la sortida, de forma puntual desde la plaça del Terrall. El recorregut de poc mes de 10 km combina trams d´asfalt amb camins de terra, amb dos parts molt diferenciades. Una primera part fins al qm 5 en suaa ascencs i una segona part de baixada.

L´expedicio de corredors del FACVAC va patir a l´ultim moment algunes baixes per malatia, pero finlament van ser set, els corredors quie van pendre part. Els resultats de tots ells molt positius, i amb millores importants en els registre realitzats en edicions anteriors. La classifcacio pe lque fa als corredors del FACVAC va ser: 27é lloc Abdul Jalal 38´53¨, 64é lloc Pere Josep Lopez 41´08¨, 118é lloc Marc Guasch 43´09¨, 159é lloc joan Carles Purcalla 44´13¨, 172é lloc Ruben Otero 44´46¨, 178é Raul Santó 44´51¨, i 366é lloc Laura Bascuñana 50´28¨.

El grup de atletes de fons del FACVAC, es tornaran a trobar competint els proper dies la Mitja Marato deBarcelona, als 10km de Montbrio del Camp, i a la Cursa de Puigverd de Lleida