8 de febrer del 2010

FACVAC ATLETES FONS ALS 10 QM MONTBRIO

FACVAC ATLETES DE FONS ALS 10 QM MONTBRIO DEL CAMP

Matinal atletica a Montbrió del Camp , amb la disputa de la segona edicio dels 10 quilometres de Montbrió. Aquesta edicio presentaba alguns camvis de recorregut de la edicio anterior. El recorregut es realitza basicament pels carrers de la población, amb continus girs i camvis de direccio. A mes de les condicions del recorregut els corredors van tindre que fer front a un fort aire que el entrava de cara en la major part del recorregut.. Tot i les dificultats els grups de atletes de fons del FACVAc van realizar unes molts bones curses, desmostrant el gran moment de forma d´aquest corredors.

Els resultats a ser: 21é lloc Ivet Martinez (FACVAC) 33:42, 50é lloc Marc Guasch (FACVAC) 41:13, 61é lloc Jordi Albino (AAEET) 41:57, 68é lloc Xavi Borras (FACVAC) 42:45, 70é lloc Ruben Otero (FACVAC) 42:49..

Les properes setmanes el grup de fons del FACVAC prendran part en diferernts curses i mitjans maratons de cara a la preparacio de les curses dels propers mesos que culminara a finals de març amb la celebracio de la 9ª edicio de la Mitja Marato de la Calçotada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada