1 de febrer del 2010

CTO CATALUNYA 1500m I 3000m.

TRES VALLENCS AL CAMPIONAT CATALUNYA 1500m I 3000m
Aquest diumenge tres atletes vallencs han pres part al Campionat de Catalunya de 1500m i de 3000m. Els tres havien aconseguit les minimes necesaries per a podre pendre part en aquesta final. Esl corredors valencs classificats van ser Jordi Toda (FACVAC) als 300m llisos, el Jaume Jove (FACVAC ) als 1500m llisos i la Marta Galimany (ISS L´HOSPITALET) als 3000m llisos. En la proba del 3000m llisos tambe va pendre part l´atleta de l´Espluga de Francoli , Adria Vila (CAP Alcobendas).
El resultats dels atlets del FACVAC van estar per damunt del que s´esperava, demostrant les seves qualitats, tot i que corrien amb atletes mes joves i amb millor marques.en categoria femenina la Marta Galimany, va finalitzar en 6é lloc de la final realitzant una nova marca personal amb 10´26¨99. Als 1500n llisos masculins va pendre la sortida el Jaume Jove (FACVAC) que va finalitzar en 8é lloc amb un temps de 4´06¨18. I a la cursa del 3000m llisos la presencia del Jordi Toda (FACVAC) que va finalitzar al 6é lloc amb un temps de 8´49¨81. En la mateixa cursa l´Adria Via va fer podi en la categoria promesa. Amb 8´41¨10.
El mateix cap de setmaana tambe ha iniciat la seva temporada de llançament la Lidia Pons (ISS L´HOSPITALET). La Lidia va pendre part a la segona jornada del Criterium de llençament d´hivern que es va disputar al Estadi Serrahima de Barcelona. La Lidia va aconseguirenviar le martell fins al 50,89m. Una molt bona distancia l´aconseguida per aquesta atleta a l´inicio de la temporada.
A Sabadell es va disputar el Campionat de Catalunya de cross individula i per equips en categoria veterans. L´Hector Calvo va ser l´unic representa que es va desplaçar fins Sabadell, per pendre part en aquesta cursa , que va comptar amb prop de 150 corredors. L ´Hector va finalitzar la prova al lloc 32é. El proper cap de setmana el corredors i corredores del FACVAC pendran part al Croos de Canovelles. Aquest cross campiont de Catlaunya de Cross Curt, dona acces al Campinat de Espanya de Croos. Els atletes del fACVAC esperan tindre la mateixa sort del passat anby i classifiar al equip.