8 de març del 2010

PODI PEL SERGI A DONOSTI

Sergi Miro podi als Cto Espanya Junior pista Coberta

El Sergi Miro (FACVAC) ha pres part aquest passat cap de setmana al Campionat d'Espanya Junior en pista coberta, que s´ha disputat a Donosti.El Sergi participava a la proba del heptaló . Les dues primeres plaçes ja tenien uns clars favorits, per un costat l´atleta l'Eusebio Cáceres que intentava batre el record del mon de la categoria i l´altre per l´atleta canari Jonay Jordan. La tercera millor marca dels participants la tenia el Sergi. Tot i que el Sergi participava a Donosti amb algunes molesties als isquios.

Les diferents proves es disputen durant dos dies. A la jornada de disabte el Sergi va pendre part als 60m llisos 7´34¨, Salt de llargada 6.74m. Despres de les dues primeres proves el Sergi ja es situava en terver lloc, Ls tercera prova de la jornada el llançament de pes, aquí es va mantindre en les seves marques fen un llançament de 11,11m. La darrera el salt d´alçada, aquí es on les seves molesties del isquio es fan mes presents i l´impedeixen saltar amb comoditat. Finalment va conseguir saltar al darrrer intent 1,69m, d´aquesta forma va poder mantindre el 3 lloc al fi de la primera de les jornades.

La jornada de diumenge la igualtat entre el Sergi i el quart classificat eran curtes i cada una de les proves era al limit. La primera de les proves els 60m m tanques, el Sergi tot i els problemes fisics va defensar molt be la prova marcant un temps de 8´94¨ nova marca personal, tot i que va perdre le tercer lloc provisional per tant sols 25 punts. A la seguent de les proves , el salt amp perxa, el Sergi partia amb millor marques que els seus perseguidors. Finalment va saltar fins al 4,10m, marca personal i aconseguin recuperar la tercera posicio, i ja tan sols havia de mantindre les distancies respecte la quart classificat. L´ultima de les de les proves, era els 1000m. Aquí fent un a cursa controlant les posibles rivals, va finalitzar amb un temps de 3´04¨97. D´aquesta forma el Sergi assolia el tercer lloc al Cto espanya Junior de Pista coberta amb una puntuacio de 4627 ptos nova marca personal. Per part del guanyador de la prova,Eusebio Caceres, va assolir la plusmarca mundial de la prova en categoria junior .amb 5984 punts i el segon classificat 5304, segona marca nacional de tots les temps