22 de desembre del 2010

LA SANSI DE LLORET, L´ANY JA S´ACABA

LA SANSI  DE LLORET DE MAR
Per tercer cop els corredors del FACVAC es van deplaçar fins a Lloret de Mar, per correr  la Sansi  de Lloret.  La cursa sobre un recorregut de 5 qms reuneix any rera any multitut de corredors catalans i alguns del millors atletes nacionals e internacionals  . Aquest any la cursa presentava com a novetat la separacio entre la cursa femenina i la masculina. A les 11 del mati es donava el tret d sortida de la cursa femina. Prop de 400 corredores es van trobar amb un circuit molt relliscos i amb alguns tram força perillos.  La representacio vallenca la va encapçalar la Marta Galimany (ISS HOSPITALET) que venia de correr i guanyar  feia menys de 12h la Milla Urbana de Tarragona.  La Marta va finalitzar al 9é lloc de la classificacio amb un temps de 18´06¨.  Les altres corredores vallenques , vam ser la Júlia Ollé (FACVAC) que marcava un temps final de 20´34¨, ocupan el lloc 21 de la classificació. Presencia tambe de la atleta vallenca Olga Caparros, que debutava en aqeusta prova i que va finalitzar en  molts bones sensacions, amb un temps de 25´12¨.
La cursa masculina, prenia la sortida un hora mes tara mb mes de 1000 corredors que la igual que les noies van trobar un asfalt molt relliscos, i que va comporta mes d´una caiguda entre els corredors.  El millor de l´expedio vallenca l´atleta d'Alió Xavi Garcia (AA Pratenc) que va  realitzat una espectacular cursa, donant la cara en tot momento en el grup capdevanter. El Xavi va finalitzar al 9é lloc amb un temps de 15´16¨, millorant les registres de l´any passat. Destacada cursa del Jordi Toda (FACVAC) que tot i no trobarse en plena forma, va acabar al lloc 21é amb un temps de 15´57¨. La resta de l´expedicio vallenca van realitzar molts bones  curses i satisfets de les marques aconseguides. L'atleta vallenc d'origen senegalès Malick Mbengue (FACVAC) 18'00”  , Jose Fernández (Independent),  20'33” , Xavier Àvila (club atlètic Bràfim) 21'30 i el Santi Jiménez (BTT Valls)  42'19.
La Sansi de Lloret dona el tret de sortida de les curses de final d´any. El FACVAC tindra representació a la recent creada San silvestre de Salou, a celebrar el proper dia 26 i el dia 31 un bon grapap de corredors es desplaçaran fins a Barcelona, per correr la cursa dels nassos.