2 de desembre del 2010

MITJA MARATO DE TARRAGONA

FACVAC MITJA MARATO TARRAGONA

La mitja marato de Tarragona continua en la seva evolucio, i la millora en l´organització es visible any rera any. Per tant no es estrany que les 2000 places que l´organitzacio marca com a limit s´esgotin en pocs dies. Recorregut força planer, bona climatologia , preu adient, i bona organització fa que els corredors repeteixen cada any. Aquest any una molt bona representacio d´atletes vallencs, FACVAC, Grup Atletic, i molts altres demostran el bon momento que viu l´atletisme popular a Valls.
Per que fa al FACVAC  en aquesta cursa,  6 corredors van pendre la sortida. Un dels favorits per repetir el triomf per quarta vegada ,el corredor d´Alió Xavi Garcia, no va poder finalitzar la prova  per lessió, quan es trobava al capdevant de la cursa. Destacar el gran resultat assolit pel Biel Secall (Borges Trail) que un cop finalitzada la temporada de curses de muntanyas s´havia proposat fer una cursa  sobre asfalt. I el resultat ha sigut excel.lent marcan un temps de 1h19´33¨. La resta d´expedicio tambe fa ver bons els seus entrenaments i van finlaitzar en alguns casos amb millors marques personals en la cursa, Pere josep lopez (FACVAC) 1h27´07¨, Albert Lopez (FACVAC) 1h28´29¨, Marc Guasch (FACVAC) 1h34´20¨, Joan Carles Purcalla (FACVAC) ¨1h36´43¨. El darrer del grup del FACVAC, va ser le Ruben Otero 1h39´24 , que va finalitzar la cursa tot i arrastrar unes fortes molesties.

Aquest proper cap de setmana, tota la activitat dels atletes del FACVAC es centrara al Cross Ciutat de valls. Al tancament de la cronica les inscripcions estavan la voltant dels 400 corredors.