14 de desembre del 2010

PODI PELS ATLETES VALLENCS A LA CURSA PUJADA LA FARELL

ELS VALLENCS JORDI TODA I MARTA GALIMANY GUANYAN LA PUJADA AL FARELL

Exit impresionat dels atletes vallencs aquest cap de setmana a Caldes de Montbui, a la 18ª Cursa Pujada al Farell. La cursa sobre una  distancia de poc mes de 13qm combina camins i trams asfaltats, amb una primera part força exigent, per un recoregut ple de tobogans, molt distret i en un entorn natural de gran bellessa. La victoria va ser per l´atleta vallenc Jordi Toda (FACVAC) 47´26¨ que millorava la seva particicipacio de l´any anterior tant en posicio final, com en la millora en el temps realitzat. El Jordi tot i realitzar un primera part d´ascens força endarrerit, va saber treure profit de la seva punta de velocitat, per realitzar un descens vertiginos, que li va permetre avançar posicions fins a proclamarse guanyador de la cursa. Per la seva part la vallenca Marta Galimany (ISS-HOPITALET) 54´24, va repetir el triomf que ja va assolir l´any passsat  , tambe amb una millorar important de la marca registrada el pasast any. Un alte representa de l´expedició, l´ Eloi Borras (FACVAC) 49´54¨ assolia el  primer lloc de la seva categoria finalitzant al 9é lloc de la general. Tambe va pendre la sortida el Jordi Barenys (FACVAC TRIATLO) 56´59¨. La nota negativa la lessió del Marc Toda (FACVAC), que li va impedir finlaitzar la cursa. Molt d´aquest corredors prendran la sortida aquest cap de setmana a la Cursa LA SANSI que es disputara a Lloret de Mar.