29 de setembre del 2011

El Facvac Valls present a la Cursa de l´Avellana, a Riudoms

Cursa de l´avellana – Riudoms

El passat dia 18, Riudoms  va celebrar la tercera edicio de la cursa de l´avellana. Aquest any per problemas organitzatius, es va optar per no celebrar la mitja marato, i tant sols es va celebrar la cursa e 10 km.  La cursa va tindre al voltant dels 200 corredors, i presentava alguns camvis al recorregut que el feian força mes asequible. Com a totes les edicions anteriors, els atletes del Facvac Valls han tornat a estar presents . Fins a  cuatre corredors del Facvac Valls van pendre la sortida en aquesta prova inclosa la Circuit ChampionChip comarques de Tarragona.  Els resultats  final del corredors vallencs va ser força  positiu, tot i trobar-se la majoria d´ells, a la fase de preparacio de la temporada. 24é Pere Josep López 40´54¨, 38é Albert Lopez 42´24¨, 47é Marc Guasch 43´14¨i Francisco Sierra 45´08¨.

El proper cap de setmana hi haura presencia del corredors del Facvac Valls, a comarques de Ponent, competint a la Cursa del Caragol 10 km, que es celebrara a Linyola (Pla D´Urgell). Tambe estaran present a la Cursa de muntanya de Castellvell