29 de setembre del 2011

Facvac Muntanya a la Cursa de la Verema de Cubelles

CURSA DE LA VEREMA- PUIG DE TIULA  CUBELLES

La festa nacional de Catalunya, l´11 de setembre ha vist neixer una nova cursa. En aquest , una cursa de muntanya, a la vila de Cubelles. Una nova cursa amb una distancia de 13 km i en un entorn fantastic. El calor i la xafogor no va ser impediment per que el prop de 200 corredors gaudissim d´un recorregut molt distret, sense grans desnivell ni dificultas tecniques. Recorregut magníficament senyalitzat, amb una molt bona organització cuidant la maxin tots els detalls.  Els atletes del FACVAC MUNTANYA, no es van voler predre l´oportunitat de correr la primera edicio d´una cursa. Presencia del Joan Carles Purcalla (FACVAC  MUNTANYA) que tot i presentar alguns problemas fisics durant les quilometres inicials de la cursa, va saber sobreposar-se a aquestes molesties per anar superan corredors al llarg del 13 km de cursa. El Joan Carles  Purcalla finlaitzava la lloc 150 amb un temps final de 1h19.