29 de setembre del 2011

FACVAC TRIATLO PRESENT A BERGA I CALELLA

FACVAC TRIATLO A BERGA I CALAFELL

Els triatletas del Facvac Triatlo, van apurant les darrers competicions de triatlo. Els mes de setembre fa ha finalitza amb ls postres triatletes competint a Berga i a Calafell.
A Berga, es celebrava , la triatlo de llarga distancia, organitzada pel Club triatlo Berga. La prova constava de un recorregut de 1900m de natacio que es portara a cap al Panta de la Baells, 90 km d bicicleta i per acabar 21 km de cursa a peu, pels carrer de la ciutat.
Gran paper el que va realitzar el triatleta Ruben Otero (Facvac Triatlo), que en la seva primera  participacio en un triatlo d´ aquetes caracteristiques, finalitzava la lloc 94é amb un temps total de 5h00´23¨. Els seus parcials de pas van ser: natacio 32´44¨, bicicleta 2h52´35¨i i a la cursa a peu, 1h35´54¨.
A Calafell es va disputar tambe una triatlo  olimpic amb 1500m natacio, 40 qm bicicleta  i 10km de cursa a peu. Bons resultats pels esportistes vallencs. Per una banda la vallenca Dolça Ollé (CN Reus) s´imposava a la prova femina amb un temps total de 2h11´34¨.  Per altra banda destacar el retorn a la competición del Oscar rubio (FACVAC TRIATLO). Lluny del seu millor estat de forma va fer una prova conservadora, intentant finalitzarl la prova. El seu temp final de 2h31´59¨
El triatletas del Facvac Triatlo estaran presents el proper cap de setmana a la prova que es celebra al municipio d´Altafulla.