6 d’octubre del 2011

El Facvac Valls a la Cursa del Caragol a Linyola

Xavi Garcia , guanyador de la Cursa del Caragol a Linyola
El corredor d´Alió Xavi Garcia (AA Pratenc) s´imposava per segona vegada a la Cursa de Linyola. Va vencer a la primera edicio celebrada al 2008, i ha tornat a repetit triomf en un nou recorregut i amb una nova organització al 2011. La gent del Centre Excusionista de Linyola recuperava de nou la cursa despres d´un any sense organitzarla, i ho ha feta amb una nota altísima. Magnifica organització, cuidant al maxim tots les detalls per que els corredors estiguin ben atesos. La participacio final va ser de uns 220 corredors, superant les previsions inicials dels organitzadors. El recorregut de 10 km, transcurre en un 90% per camins de terra, siguent un recorregut ondulat sense grans exigencias, per on els corredors van poder correr.
Molt bona la participacio del atletes del Facvac Valls, un total de 6 corredors van pendre la sortida, el Xavi Garcia (AA Pratenc) 34´29¨, Pere Josep Lopez (Facvac Valls) 40´12¨, Marc Guasch (Facvac Valls) 42´34¨, Albert Lopez (Facvac Valls) 43´24¨, Júlia Ollé (Facvac Valls) 46´23¨, Jordi Albino (AAEET GAC) 46´44¨.
Fins a Andorra, tambe es van deplaçar atletes del Facvac Valls, per pendre part a la cursa de 10km d´Andorra. Gran cursa la realitzada pel Jordi Romeu (Facvac Valls), que tot i trobar-se a l´inici de temporada i vindre d´un perdide llarg de lessions. Va saber estar a la cursa finalitzant al lloc 51é amb un temps de 42´44¨.
Atletes del Facvac Muntanya ,tambe van estar present a la darrera cursa del Circuit de Muntanya del Baix Camp. En aquest cas va ser el Francisco Sierrra (Facvac Valls) que realitzava la darrera prova del circuit amb el triomf garantit a la seva categoria M7. El vetera corredor vallenc, va fer la cursa mermat per unes molesties, i no va poder rendir la nivell que ens te acostumat. Va finalitzar la cursa amb un temps de 1h24´01¨.
Les propera setmanes els corredors del Facvac Valls,participaran a la Cursa del Torro d´Agramunt, Mitja Marato de Mollerusa, Cursa de Riudecanyes.