19 d’octubre del 2011

24º MITJA MARATO DE MOLLERUSA

EL FACVAC VALLS A LA 24º MITJA MARATO DE  MOLLERUSA

Dins de les curses populars de Catalunya, Mollerusa te un espai propi. Sera les seves 24 edicions, el seu recorregut planer, la bona organització de la prova. El cert es que sempre ha sigut una cursa on els atletes del Facvac Valls han tingut participacio. La prova de Mollerusa presentava el dia de la cursa un aspecte esplendit, prop de 1000 corredors, entre la cursa de 8qm i la mitja marato, prenia la sortida per recorrer el recorregut pel Pla d´Urgell. Presentava aquesta edicio un petit canvi als quilometres inicials, pasan la cursa pels pobles de Fondarella, Palau Anglesola, Bellvis, El Poal, Palau i arrivada novament a Mollerusa.  Cursa sobre el paper planera, pero el cert es que enganya una mica. No troben grans desnivells, tans sols el pas per damunt de l´Autovia i de la via del tren, pero tot el recorregut esta ple de petites pujades i baixades, que poc a poc van restan forçes als corredors.  Aquest any la climatologia tambe va ser molt bona, dia una mica tapat i fresquet i amb menys aire del que en altres ocasions troben els corredors.
Els atletes del Facvac  Valls, que prenian la sortida, ho feian amb un objectius totalmente oposats. El millor resultat, va ser per atleta Pere Josep Lopez (FACVAC VALLS), que tot i no assolir el seu objectiu inicial, va finalitzarl a prova amb un temps de 1h26´51¨, siguent el tercer classificat de la seva categoria . A mitat de cursa arrivava el Joan Carles Purcalla (FACVAC VALLS) que amb  un temps 1h43´03¨ millorava les espectatives inicials.  En amdos casos son resultats prometedors de cara a properes competions de ruta, i es que temporada de curses en ruta es troba en le seu tram inicial.
Tambe el Facvac Valls va tindre presencia a la cursa de 10qm de Sabadell. La Cursa organitzada pel CN Sabadell, va reunir al voltant dels 800 corredors. En aquesta cursa, varen estar represantats pels Jordi Romeu (FACVAC VALLS) que finalitzava el recorregut amb un temps de 39´12¨, tornan a baixar dels 40´.
Aquest proper cap de setmana, tindren una bona presencia de corredors del Facvac Valls a diferents indrets, als 10qm de Manresa, Campionat de Catalunya de 10qm en ruta  i a Reus, amb la Mitja i cursa de 10qm.