26 d’octubre del 2011

XAVI GARCIA S´IMPOSA ALS 10 KM "REUS VITALITAT"

EL FACVAC A LA MITJA MARATO I CURSA DE REUS

Existosa matinal la viscuda a Reus, el passat cap de setmana pels atletes del Facvac Valls.  La cursa va ser els 10qm “Reus Vitalitat”, prova que es celebra simultaneament amb la Mitja Marato de Reus.  Fins a deu corredors del Facvac Valls es van desplaçar a Reus, per disputar aquesta cursa, que repetia prácticamente el mateix  circuit de l´any anterior. Recorregut sense gaires dificultats, i amb uns quatre kilometres finals, de vertigen. Això va fer que moltissims corredors aconseguissin marques personals. La cita reusenca va congregar mes de 1000 corredors  entre les dues proves, siguen un mou record de participación. Excelent organitzacio de la prova, per part de Tretzesport i l´Ajuntament de Reus. La cursa amb sortida i arrivada al Pavello Olimpic de Reus, va premetre concentrar tots els serveis necesaris pels corredors, oblidant experiments anteriors a d´altres indrets de Reus. A tots els elements controlables per l´organitzacio, s´hi va ajuntar un dia perfecte per correr. Res de calor, el dia fresquet i una mica tapat.
Desde el tret de sortida, la cursa va estar encapçalada pel Sergio Enriquez (Pratenc AA), i seguit d´un grupep  format pel Sergi Casas, Pedro Ortega (CAT) i el Xavi Garcia (Pratenc AA).  Dels corredors d´aquest grup, tan sol le Xavi Garcia  competia a la Cursa de 10km, els altres ho feian a la mitja marato de Reus.
El Xavi s´imposava a la cursa de 10 km amb un temps de  32´57¨,  i d´aquesta forma repetia triomf a Reus, on ja s´havia imposat anys enrerra al Quart de marato de Reus.  Pero els exit vallencs no van quedar tan sols amb el Xavi Garcia, sino que la resta d´expedicio va fer un gran paper.
En categoria femenina, la Júlia Ollé (Facvac Valls) finalitzava en cinquena posicio.  Els veterans del club, van tornar a fer premi, al ser els primers classificats de la seva categoria. El Pere Josep (Facvac ) primer clasificat a la categoria M6. L´altre atleta vetera es el Francisco Sierra (Facvac),  que finalitzava tambe primer de la categoria M7.

.
Pero avui tota la gent del Facvac Valls, a estat a un gran nivell. A la cursa dels 10qm:
1é Xavi Garcia (PRATENC AA) 32´57¨, 8é Jaume Jové Mateu (FACVAC) 35´24¨, 21é Albert Marsal (FACVAC) 37´55¨, 28é Pere Josep Lopez (FACVAC) 39´10¨ , 35é Jordi Tous (FACVAC) 40´03¨, 105é Francisco Sierra (FACVAC) 44´24¨, 113é Júlia Ollé (FACVAC) 44´14¨, 132é Xavier Borràs Nogués (FACVAC) 44´58¨, 134é Jordi Albino (AAEET-GAC) 45´00¨, 150é Joan Carles Purcalla Pérez (FACVAC) 45´30¨.
El Rubén Otero Viñals, tot i estar inscrit a la Mitja, a optat per no correr, intentant que les molesties no vagin a mes.