13 de març del 2012

ESCOLA ATLETISME FACVAC AL CROSS DE ALCOVER


Atletes del FACVAC al cros d’Alcover

Aquest  passat diumenge , y reprenen un cros que feia anys que ja no es realitzava es va portar a terme el  cros escolar d’Alcover, organitzat per l’AMPA de l’escola, amb la col·laboració de el Pla Català d’Esports a l’Escola, i amb el control tècnic del Consell Esportiu del Alt Camp.
El circuit es va desenvolupar per els voltants de l’escola en un circuit amb un gran tram d’asfalt i per acabar amb una pujada fins el pati de l’escola força exigent.
Cal destacar també el nombrós acompanyament de pares en tot el matí, que va ser força calorós donat les dates en que ens movem.
Per part del  FACVAC, es va contar en una nodrida representació, d’atletes de les diferents categories, així com una notòria presencia d’aletes d’escoles de la comarca.
Les proves varen donar inici a les 10:45h aproximadament amb les categories Cadet e infantil masculí on en categoria Cadet en Toni correles va ocupar la segona posició i l’Oriol Gatell la tercera, en categoria infantil masculí  l’Oriol Cardiel va ocupar la segona posició l’Erik Gomez la tercera, el David Bove la quarta y el David Jimenez  la sisena, en categoria infantil femení la Marta Martin va ocupar la primera posició, la Natàlia Solé la Segona y la Ivet Jimenez la Tercera, en categoria aleví masculí  el Roger Rull va ocupar la segona posició, el Magí Ferré la sisena, el Xavier Marco la divuitena, y el Eduard Garcia la dinovena, en categoria aleví femení, la Xènia Cardiel Va ocupar la tercera posició i la Ingrid Guerrero la Quarta en categoria prebenjamí masculí  el Joan Beneyto va ocupar la vint-i-quatrena posició y en categoria P5 l’Adrià Sillero va ocupar la vuitena posició en nois  l’Oda Rull la tercera posició en noies.
Els horaris es varen anar ajustant als previstos per l’organització, acabant amb l’entrega de trofeus a les 12:30h aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada