22 de març del 2012

JÚLIA I DOLÇA OLLÉ AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS UNIVERSITARI

El cap de setmana del 11 i 12 de març les atletes Júlia i Dolça Ollé juntament  amb Núria Gil actual Campiona de Catalunya de cros en categoria promesa, van participar al Campionat d’Espanya de Cros Universitari.
Les atletes estudiants de Bioquímica, Enginyeria Química i Fisioteràpia respectivament, van anar-hi representant la Universitat Rovira i Virgili. L’esdeveniment va tenir lloc a la Corunya el diumenge 11 de març a la zona de la Torre de Hércules.
La cursa es va iniciar a les 10:30 h del matí amb un total de 102 atletes representants de diferents universitats d’Espanya i un total de 23 equips.
La distància a recórrer era aproximadament 6000 metres, amb un circuit molt exigent, amb molt de desnivell i amb un terreny molt inestable.
Les representants de la URV van amb van fer un bon paper quedant el 12è equip classificat, competint contra atletes de nivell com l’actual Campiona d’Espanya de Cros en categoria promesa.
A les 11:10 h iniciava la cursa la categoria masculina amb diferents representat d’universitats catalanes, com la UB,  UPC, UdL...