13 de març del 2012

Xavi Garcia 7é al Campionat Catalunya Mitja marato

Nombrosa participacio de corredors del FACVAC a tot Catalunya

Un alte cap de setmana intens pels atletes del Facvac Valls. Participacio a diferents proves  al llarg de la geografia catalana. La prova de mes distancia va ser a Badalona, on s´havia organitzat una cursa, test de preparacio per la Marato de Barcelona del proper dia 25 de Març. La cursa de Badalona, MARATEST constava de dos recorreguts, un de 15 qm i l´altre de 30qm.  Els postres corredors van estar presents a la cursa de 30 qm, amb bons i esperançadors resultats de cara a la Marato de Barcelona. El millor va ser el Jordi Toda (FACVAC)  1h54´32¨, tambe varen estar presents altres atletes vallencs com l´Alex Martinez i Eduard Gonzalez del europastry Team , que van completar la distancia en 2h31´05¨.
A no gaires quilometres, a Calella es disputaba el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Aquí tambe tenien presencia del nostres, amb el Xavi Garcia (AA Pratenc), que finalitzava en 7é lloc, amb un temps de 1h12´32¨. El Xavi tot i patir molts de problemas fisics, va poder finalitzar la prova i ajudar al seu equip a fer-se amb la victoria final per equips. L´altre atleta vallenc , el Llorenç Costansa (FACVAC) finalitzava en un meritori 376é puesto amb un temps de 1h34´32¨.
Les muntanyes a l´entorn de l´Hospitalet de l´Infant , van ser testimonis, de la  victoria  del Francisco Sierra (FACVAC)  a la seva categoria M-8, amb 2h17´20¨. La prova, la Pujada a la portella, s´inicia a linea de mar, fins arrivar al seu punt mes alt, despres  d´un  tortuos cami  amb moltes pedres. Pujada molt exigent , pero que val molt la pena, per les espectaculars vistes que hi han.
La particpacio mes nombrosa  de atletes del Facvac Valls, va anar a Mollerusa, per correr al Cross Mollerusa. La prova una de les fixes al calendari dels corredors del Facvac. La prova que es disputar al circuit de la La Serra a Mollerusa, va reunir prop de 800 corredors de les diferents categories. L´expedicio del Facvac, va realitzar una bona cursa, en un recorregut exigent i amb un alt nivell dels participants. En categoria femenina a Júlia Ollé (CA TARRAGONA) finalitzava en quart lloc de la cursa, amb un temps de   21´04¨, en categoria masculina 11é lloc pel corredor de Sarral Abdul Jalal (FACVAC) 22´53¨, 21é Jordi Romeu (FACVAC) 24´17¨, 54é Joan Carles Purcalla (FACVAC) 30´04.
El proper cap de setmana continua la presencia de corredors del Facvac a molte proves, la mes nombrosa estara a Cambrils amb la disputa de la Mitja Marato + 10 Qm, amb mes de 2000 corredors inscrits. La prova de Cambrils es la segona de les proves del circuit Championchip de les comarques de Tarragona. Tambe estarem present a Balaguer amb la Mitja Marato + 10 qm Ciiutat de Balaguer.