11 de desembre del 2012

FACVAC AL CROSS DE GRANOLLERS

FACVAC AL CROSS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS
Una matinal gelida va rebre als milers de corredors de totes les categories que e van concentrarper disputar le Cross de Granollers. A primera hora del mati, es celebrava la cursa veterans on prenia part el David Molina.  Magnifica cursa del David, que va haver de lluitar amb un circuit força gelat. El seu resultat esperançador de cara a properes curses. Al Davit finalitzava al 9é lloc de la seva categoria M35. Per la seva banda el Facvac Valls, va estar present    amb el jove atlteta Nil Martinez , encara en categoria Infantil, que va haver de fer front al recorrerut de 3000m.. El Nil finalitzava en un temps de 11´39¨.  A Granollers tambe vam competir la atleta vallenca Marta Galimany (AAC) que finalitzava la cursa en 4ª lloc , lluitant en tot momento amb atletes internacionals i olimpiques.
Per la seva banda l´Escola d´atletisme tindra la propera setmana la celebracio del Cross de Cambrils, una nova oportinitat., per corroborar les bones impressions que van causar al Cross de Valls.