11 de desembre del 2012

FACVAC VALLS, CONTROL TERRITORIAL A CAMP CLAR


MOLT BONA ACTUACIO DEL ATLETES DEL FACVAC

El passat dissabte 1 de desembre es va portar a terme en les pistes d’atletisme de Camp Clar, organitzat per la federació catalana d’atletisme  y el club Gimnàstic de Tarragona un control de hivernal per categories Infantil, Cadet i Juvenil.
En una matí on malgrat la baixa temperatura, el poc vent i el sol varen aconseguir la possibilitat de gaudir d’una excel·lent matinal, on els atletes del FACVAC, varen arrodonir  una excel·lent actuació, amb molt bones marques i millora de registres personals  i on es va poder començar a notar la bona feina feta fins al moment.  
Els primers atletes participants a la jornada varen ser els nostres Infantils masculins, en la prova dels 60 metres llisos i que en aquest cas es va tractar d’en Roger Rull, de l’Enric Paris i el Magí Ferre, on tos tres varen millorar els seus registres en aquesta prova, i amb uns temps  el Roger de 8.91”, l’Enric de 9.43” i el Magí de 10.15”. Desprès també en la prova dels 60 metres llisos va ser el torn dels Juvenils  y cadets masculins, amb  la participació de l’Arnau Boada, el Toni Corrales, l’Adrian Roman i el Salvador Mateu, y tots quatre varen millorar els seus registres amb unes marques, l’Arnau de 8.02” amb un vent a favor de 0.6, el Toni amb 8.22” i amb un vent a favor de 0.6, l’Adrian amb un temps de 8.48” i un temps a favor de 0.3 i el Salvador amb un temps de 8.89” i un vent a favor de 0.3 .La següent a participar va ser  la Gara Aguade en la prova de 60 metres llisos cadet femení, on va obtenir una marca de 11.56”. Desprès va ser el torn en la prova dels 600 metres dels nostres infantils Enric Paris i Roger Rull, on varen ser els dominadors del control obtenint uns millor registres personals, per part de l’Enric de 1’53.12” i per part del Roger de 1’54.40”, seguidament en la mateixa prova en categoria infantil femení va ser el torn de la Delia Jiménez que també va millorar la seva marca personal amb un temps de 2’20.30”. Els següents a participar varen ser en categoria cadet femení i en la prova de 600 metres la Marina Martí que amb un registre de 2’06.82” va millorar el seu registre personal i en categoria cadet masculí l’Oriol Cardiel que amb un registre de 1’55.49” també va millorar la seva marca. Per últim també destacar  la marca personal obtinguda en llançament de pes de l’Ivet Jiménez amb un millor registre de 7.37 metres.
Uns resultats força esperançadors per els nostres atletes en una temporada de competicions que tot just acaba de començar i on molts d’ells han canviat de categoria, molts ànims per tots ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada