11 de desembre del 2012

FACVAC A LA MITJA MARATO DE L´ESPIRALL

FACVAC A LA MITJA MARATO DE VILAFRANCA PENEDES

El Facvac Valls, va estar present a una nova edicio de la mitja marato mes antiga de Catalunya. La mitja Marato de l´espirall, a Vilafranca del Penedes arriva a la seva 33ª edicio. El prop de700 corredors van poder gaudir d´un tipic recorergut pels paisatjes del Penedes. La prova amb sortida i arrivada al barri de l´espirall, fa uns primwrs kilometes pels centrics carrers de Vilafranca del Penesde, per posteriormente enfilar per careteres comarcals al s municpis de Les Cabanyes, Vilobi i Guardiola de Font-rubi. Depres la cursa torna per la mateixa carretera. Recorregut gens comode, amb continues pujades i baixades al llarg de  tot el recorregut.
El Facvac Valls, va star presenta el Llorenç Costansa, que tot i trobarse a la seva fase inicila de preparacio va assolir una gran marca, amb 1h34´17¨, ocupan el lloc 197é de la classificacio general.
El proper cap de setmana tindrem una nombrosa participacio a la Mitja Marato i les 10km  de Salou, A LA Cursa de montmelo i a la pujada a la Seu Vella a Lleidafacvac