6 de març del 2013

BONS RESULTATS DELS ATLETES FACVAC ALS CAMPIONATS DE PISTA

Gran actuació del atletes del FACVAC als Campionats de Catalunya infantil y Cadet

El passat dissabte 2 i diumenge dia 3 de març es va portar a terme a les instal·lacions de pista Coberta de Sabadell i com ja va sent habitual de la seva inauguració la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil juntament amb el campionat de Catalunya Infantil de proves Combinades i el Campionat de Catalunya en categoria Cadet.
En la fase  prèvia varem contar amb la participació , del Roger Rull en 60 metres llisos i salt de llargada, del Nil Martinez als 600 metres i el Magí Ferre en llançament de pes.
Els resultats globals varen ser força bons, en especial el Nil Martinez que amb un magnífic registre de 1’38’’74 es va classificar amb el tercer millor registre  per la final de la prova que es dura a terme el proper dissabte dia 9.

ROGER RULL
8''96

600m
3  sf1
NIL MARTINEZ
1'38''74

mp

Al mateix temps es va portar a terme la final del campionat en proves combinades, on varem contar amb la participació del Enric Paris, que va realitzar una molt bona actuació amb la 12 posició final i a demes aconseguint un registre en salt d’alçada que el permetrà estar junt amb el Nil a les finals del proper dissabte. El seu registres en les proves varen ser:

ENRIC PARIS
9''12

mp

Ja en categoria cadet, varem tenir la participació de la Maria Martin en la prova dels 60 metres llisos, on va tenir una molt bona actuació quedant tercera de la seva sèrie, i millorant la seva marca personal, i que la va deixar molt a prop d’entrar a la final i d’aconseguir la mínima per el Campionat d’Espanya, fet molt destacable en el seu primer any a la categoria y on els seu registre va ser: