5 de març del 2013

FACVAC VALLS: PODI PEL JAUME JOVE ALS 10 KM DE CAMBRILS

Facvac Valls, Podi pel Jaume Jove als 10qm de Cambrils
Un dia fantastic va rebre els corredors de la mitja marato de cambrils i de la cursa de 10qm. L´aire que havia estat present a les edicions anteriors, aquest any no va acompanyar als corredors. El recorregut el mateix d´edicions anteriors, pel passeig maritim de Cambrils, on es donaven dues voltes. El Facvac Valls presentava força corredors a la prova tant a la mitja com  als 10km. La participacio va superar els 2000 inscrits.  A la mitja marato el Facvac va estar present amb le Marc Guasch  ocupan el 402é lloc amb 1h37´20¨, el Francisco Sierra 489é 1h39´49. A la cursa de 10km, el  Jaume Jové assolia la segona posicio de la cursa, amb un temps de 33´30, per darrera del Jaume Leiva. La resta de corredors del facvac van tindre bones marques, 39é lloc per l´Arnau Batalla 37´54¨, 48é Pere Josep Lopez 38´39.
Per la seva banda , el Facvac va estar present a la primera edicio de la mitja marato del Prat i la Cursa de 5 km. El representant del Facvac va optar per lluitar a la cursa de  5km. Bon resultat pel David Molina, que finalitzava al 11é lloc amb un crono de 17´08¨.