6 de març del 2013

PODI PER L´ORIOL CARDIEL AL CROSS CIUTAT MOLLERUSA

Oriol Cardiel segon al Cross memorial Culleré a Mollerusa
El Cross ciutat de Mollerusa, arrivaba enguany a la seva 35é edició. La cursa sota la organitzacio del Ajuntament de Molllerusa i el Club Xafatolls, va aplegar prop de un mil.ler de corredors,  de totes les edats. El Facvac Valls, es va desplaçar fins la Circuit de la Serra, per competir novament enn aquest cross, una prova fixe  al calendari del club. A la cursa open tres corredors del Facvac van pendre la sortida, per recorrer el circuit de 7 km.  El millor classifiat va ser l´Hector Calvo, , 7é classificat amb un temps de 26´19, 11é lloc Jordi Romeu 27´22¨, 41é lloc Joan Carles Purcalla 36´07¨.
L´Escola d´atletisme del Facvac  tambe va ser present amb els germans Cardiel.  L´Oriol que prenia part a la cursa infantil, sobre 2000m, finalitzava en segon lloc de la cursa amb un temps de 7´32¨. Per la seva part a la cursa alevi femenim va participar la Xenia Cardiel,1600m que finalitzava al 13é lloc, amb un temps de 7´39.