11 de juny del 2008

RESULTATS CONTROL VALLS 4/JUNY/08

 

ÈXIT DEL SEGON CONTROL ORGANITZAT PEL FACVAC

 

La pista d’atletisme del Fornàs va acollir el passat dimecres dia 4 un control on hi van participar atletes del FACVAC, el CE Universitari, Joma Sport, CA Tarragona, CA Canaletes, CN Reus Ploms, UA Terrassa i AA Catalunya. Es tracta de la segona d’aquestes proves que, organitzades pel club vallenc, es disputa en les últimes setmanes a les instal·lacions de la capital de l’Alt Camp i que han comptat amb una molt bona participació d’atletes tant del FACVAC com d’altres clubs de tot Catalunya.

 

En la prova dels 800 metres femení es va imposar la vallenca del CE Universitari, Marta Galimany, que va assolir un temps de 2’26’’7. En segona posició va entrar la vallenca Júlia Ollé amb un temps de 2’48”6 i en tercer lloc Montse Padró (FACVAC), amb un registre de 3’00’’0.

 

No obstant, la prova dels 5000 metres masculins fou aquella que va despertar més expectació, tenint en compte la participació de fins a tretze atletes. El veí d’Alió, Xavi Garcia (FACVAC -Joma Sport), va quedar en primera posició amb un bon registre després d’aconseguir parar el cronòmetre amb un temps de 15’17’’8. Garcia va entrar per davant del vallenc Jordi Toda (FACVAC) que va assolir un temps de 16’03’’4. També l’atleta local Eloi Borràs (FACVAC) va aconseguir una molt bona marca, amb un temps de 17’01’’5, entrant en quarta posició. Abderrahim Jalal (FACVAC) va completar la representació d’atletes del club amb un temps de 18’11’’0.

 

En aquest segon control també es va disputar la prova de llançament de pes masculí, una disciplina on David Albino (FACVAC) va imposar-se després d’assolir els 10,04 metres.

 

Finalment, Sílvia Batalla (FACVAC) i Berta Casanova (FACVAC) van disputar el salt de llargada i el triple salt, dues proves amb molta participació que van clausurar aquest segon control. Pel que fa a la llargada, Batalla va assolir els 4,82 metres, quedant en tercera posició, mentre que Casanova va assolir els 4,46 m. Dins la prova del triple salt Sílvia Batalla també va aconseguir el tercer lloc amb un registre de 9,11 m. Berta Casanova va completar la prova amb una marca de 8,48 metres.   

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada