4 de juny del 2008

TERRITORIAL DE PROMOCIO

ATLETES DEL FACVAC AL TERRITORIAL DE PROMOCIÓ

 

 

Atletes del FACVAC de les categories aleví, infantil, cadet i juvenil van participar aquest dissabte al campionat Territorial de Promoció que es va disputar a les instal·lacions tarragonines de Camp Clar. Els representants vallencs que van prendre part de la competició van aconseguir uns bons resultats, establint millores en les seves marques.

 

Dins la categoria aleví, Gerard Perez va disputar les proves dels 60 m (9’’74), 600 m (2’05’’49) i el salt de llargada (3.91 m). Perez va aconseguir millorar els seus registres tant en la prova dels 60 metres llisos com en el salt de llargada. D’altra banda, Gerard Fernandez, de la categoria infantil, va participar en les proves dels 80 m tanques (16’’58) i el salt de llargada (4.42 m). El registre d’aquesta darrera prova també va permetre superar la marca personal de Gerard Fernandez.

 

En la categoria cadet, Berta Casanova va disputar la prova dels 100 m tanques (18’’18) millorant el seu registre personal. Berta també va participar al salt de llargada on va establir un bon registre de 4.49m. Marc Ribas també va aconseguir marca personal en els 1000 metres llisos (3’08’’88).

 

Finalment, dins de la categoria juvenil, Ingrid Fernandez va disputar el salt d’alçada (1.20 m). Amb aquest salt Fernandez va aconseguir superar el seu anterior registre. També va assolir una millora Ricard Fernandez en les proves les 100 m (12’’25) i la llargada (5.81 m). Sergi Miró va tornar a competir ahir mentre es continua recuperant de la lesió que durant les últimes setmanes l’ha mantingut apartat de les pistes. Miró va reaparèixer amb la prova del llançament de disc (27.20 m).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada