22 d’abril del 2009

CAMPIONAT PROVINCIAL ATLETISME

QUATRE PODIS PER L’ESCOLA D’ATLETISME DEL FACVAC AL CAMPIONAT PROVINCIAL

El passat dissabte es va disputar a la població d’Amposta el Campionat Provincial d’atletisme en pista en categories de promoció, on es van desplaçar 4 joves atletes de l’escola d’atletisme del FACVAC.

L’atleta Aleví del FACVAC Ferràn Pallàs va aconseguir el campionat dels 2000 metres llisos en guanyar la cursa amb un bon temps de 7’47”. El mateix atleta també va participar en la prova dels 60 metres llisos on va acabar en quarta posició de la primera de les sèries amb un temps de 10”42.

En categoria Infantil Femení, l’atleta de l’escola del FACVAC Aina Olivé va participar en la prova del triple salt on va aconseguir un millor marca de 6,30 metres.

En categoria cadet, l’atleta del FACVAC Guillem Pallàs va aconseguir pujar al podi en la prova dels 300 metres llisos en quedar quart de la final amb un bon temps de 45”72. Guillem Pallàs també va aconseguir un nou podi en la prova de triple salt on va assolir també la tercera posició amb un millor salt de 8,33 metres. L’atleta del FACVAC Didac Amorós va participar en la prova de llançament de martell on també va aconseguir una bona 3a posició del campionat amb uh millor llançament de 18,34 metres.