27 d’abril del 2009

POL OLIVÉ I BERTA CASANOVA PODIS PEL FACVAC AL PROVINCIAL DE COMBINADES

Els joves atletes del FACVAC Pol Olivé i Berta Casanova van participar aquest passat cap de setmana al campionat provincial de proves combinades d’atletisme celebrat a Cambrils al llarg de dos jornades.

En categoria Cadet masculí, no podia fer-ho millor el jove valor del FACVAC Pol Olivé que en el seu debut en proves combinades va aconseguir la victòria del campionat. Pol Olivé, va començar la seva competició el dissabte 25 amb una marca de 13”86 en els 100 metres llisos que suposen la seva millor marca personal. La següent prova de la jornada fou el salt de llarga on el jove atleta del FACVAC va saltar fins als 4.50 metres que es convertiren també en la seva millor marca personal. En la prova del salt d’alçada, l’atleta vallenca va assolir un gran registre de 1,38cm a tant sols 2 cm de la seva millor marca i en llançament de pes va marcar uns bons 6.45 metres, que tornaven a suposar la seva millor marca personal. La segona jornada, va començar amb els 100 metres tanques on l’atleta es va veure obligat a abandonar la prova, seguit pel salt de perxa on Pol Olivé va superar els 2,00 metres, assolint una nova marca personal, i el llançament de javelina on va assolir un nou millor registre personal de 12.56 metres. Finalment l’atleta del FACVAC aconseguia la suma de 1404 punts, que li van donar el títol de campió provincial de l’especialitat.

En categoria Juvenil Femení, Berta Casanova (FACVAC) va aconseguir una gran 3a posició, a poca distància de les primeres classificades. La primera de les proves que va disputar l’atleta vallenca van ser els 100 metres tanques on va assolir un registre de 18”74. En la prova de salt d’alçada Berta Casanova va passar el llistó situat a 1.27 metres i en llançament de pes va assolir un millor registre de 5.89 metres. En la jornada de diumenge, la jove atleta del FACVAC va començar al salt de llargada amb un millor salt de 4.59 metres, que suposaven una millor marca personal de la prova, igual que en el llançament de javelina on va aconseguir una marca personal de 14.54 metres. Finalment l’atleta vallenca va córrer els 600 metres llisos en 2’13”88 per aconseguir sumar els 2078 punts que la van situar en la tercera posició del campionat provincial.

Els dos atletes vallencs van assolir les seves millors marques personals en proves combinades.