4 de maig del 2009

CAMPIONAT PROVINCIAL PROMOCIO

ORIOL CARDIEL I POL OLIVÉ CAMPIONS PROVINCIALS PEL FACVAC

El passat dissabte es va disputar a les pistes d’atletisme del Club Natació Reus Ploms, la segona jornada dels campionats provincials d’atletisme en categories de promoció. L’escola d’Atletisme del FACVAC es va desplaçar a Reus amb alguns els seus atletes.

Cal destacar les victòries aconseguides per Pol Olivé, que en categoria Cadet va superar el llistó a 2 metres i 20 centímetres en el salt amb perxa aconseguint la seva millor marca personal i demostrant la seva espectacular progressió, i per Oriol Cardiel en els 2000 metres marxa Aleví on va mantenir un amistós duel amb el també atleta del FACVAC Ferran Pallàs que finalment va entrar en la segona posició, aconseguint d’aquesta manera un nou podi pels joves atletes del FACVAC.

En la prova dels 60 metres tanques Aleví, l’atleta Ferran Pallàs va acabar en 7a posició de la final amb un registre de 12”19. En semifinals, Ferran va aconseguir un registre de 11”73 i el seu company d’equip Oriol Cardiel una marca de 12”72. En la prova de llançament de Pilota, els mateixos atletes van aconseguir el 7è lloc per Ferran Pallàs amb 27.04 metres i 13è lloc per Oriol Cardiel amb 15.34 metres.

En categoria Aleví Femení, en els 60 metres tanques l’atleta del FACVAC Ivet Jiménez va aconseguir una marca de 14”64 quedant en quarta posició de la seva semifinal.

En categoria Infantil Femení l’atleta del FACVAC Aina Olivé va fer una marca de 14”07 en els 80 metres tanques quedant en 6a posició de la seva semifinal.

Finalment, en categoria Cadet Masculí, Guillem Pallàs va participar en la dura i exigent prova dels 1500 metres obstacles on va acabar en la 5a posició final amb un temps de 6’05”.