13 d’octubre del 2009

CAMPIONAT ESPANYA CLUBS JUNIOR

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS JUNIOR

El dissabte és fer a Fuentlabrada (Madrid) la final del Campionat d’Espanya de Clubs Júnior, on van participar els atletes del FACVAC Maria Casanova i Sergi Miró. Els dos atletes ja van participar a la fase prèvia disputada a Saragossa el passat 26 de setembre. Cal recordar que el FACVAC manté un acord de col·laboració amb dos clubs: un amb l’Agrupació Atlètica Catalunya que permet que els atletes més destacats del FACVAC formin part dels equips de l’Agrupació; i l’altre amb el Club Atlètic Espluguí que permet que els atletes de l’Espluguí entrenin als grups d’entrenament del FACVAC. D’aquesta Manera, Sergi Miró, que tot i entrenar al FACVAC des de fa dues temporades, defensava la passada temporada els colors del Club Atlètic Espluguí, ja va disputar el Campionat d’Espanya de Clubs amb l’Agrupació Atlètica Catalunya en categoría juvenil, i aquest any, ja com a júnior i com a integrant del FACVAC, va tornar a participar al campionat d’Espanya amb l’AAC.

Sergi Miro va participar en la prova de salt de llargada on va aconseguir la sisena posició amb un millor salt de 6.31, lluny encara dels seus millors registres. Maria Casanova va realitzar la primera posta dels relleus 4x100 metres on l’equip de l’agrupació va aconseguir el quart lloc amb un temps de 51”64.

Les classificacions finals per equips de la fase final del campionat d’Espanya van quedar de la següent manera: