5 d’octubre del 2009

EL GRUP DE FONS DEL FACVAC A LINYOLA

EL GRUP DE FONS DEL FACVAC ALS 10KM SOLIDARIS DE LINYOLA

El passat diumenge 4 d’octubre es va disputar a la localitat lleidetana de Linyola la segona cursa solidària amb un recorregut de 10 quilòmetres, amb alguns desnivells bastant exigents, que recorria diferents carrers i camins de la localitat. Cinc atletes del grup de fons del FACVAC, Raúl Santó, Joan Carles Purcalla, Abdul Jalal i Jordi Toda, i l’atleta vallenca de l’ISS l’Hospitalet Marta Galimany, van prendre sortida a les 10 del matí per disputar la cursa.

Els atletes del FACVAC van aconseguir tres podis en diferents categories. En categoria absoluta masculina Jordi Toda (FACVAC) va aconseguir la tercera posició amb un temps de 34’44” mentre que en categoria absoluta femenina Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) també va aconseguir la tercera posició amb un temps de 40’03”. Els dos atletes vallencs van tenir bones sensacions i van poder córrer de manera còmoda als ritmes que s’havien proposat. Per la seva banda, Abdul Jalal (FACVAC) tot i algunes molèsties al genoll esquerre que arrastrava des de feia uns dies va poder rendir en prou condicions com per aconseguir la tercera plaça en categoria Veterà amb un temps final de 36’52” entrant en la 16a posició de la general. Raúl Santó (FACVAC) va entrar en la 110a posició de la general amb un temps de 44’15” i Joan Carles Purcalla (FACVAC) a la posició 119a amb un temps de 44’46”. En general, les marques aconseguides aquest any pels atletes vallencs van ser una mica més lentes que en la passada edició, on la línia d’arribada es situava uns 150 metres abans que la d’aquest any, tot i això, es van batre els rècords de la cursa tant en categoria masculina com en categoria femenina. El primer classificat de la cursa masculina va ser Omar Oughzif que va establir un impressionant rècord de la cursa amb 31’08” mentre que en categoría femenina es va imposar l’atleta d’Igualada Anna Bové que va establir un rècord de la prova amb uns bons 38’14”.