30 de setembre del 2009

FACVAC ATLETES MUNTANYA ALS 10KM DE CASTELLVELL

La segona edició de la Cursa de muntanya de Castellvell, del passat dissabte va batre rècord de participació. Prop de 200 corredors i caminadors, van prendre part en aquesta nova edició, que presentava canvis importants. Per un costat canvis al recorregut en prop del 50 % respecte el de l’any passat, i per altra banda el canvi d’horari avançant la cursa al dissabte per la tarda. La cursa encarava els pirmers 3 km d’una pujada continua per trams asfaltats i camins, fins assolir al punt més alt del recorregut. A partir d’aquest punt la cursa va entrar als tram més tècnics, i revirats pel mig de boscos, i amb una pujada final a l’ermita de Santa Anna, amb una magnífica panoràmica del Camp de Tarragona.

Aquesta cursa va ser el debut del grup del FACVAC ATLETES DE MUNYANYA, una nova secció pels amants de les curses de muntanya, marxes de resistència, senderisme, raids, etc.. La representació va ser dels atetes Ivet Martínez (FACVAC) 54´, i del Joan Carles Purcalla (FACVAC) 1h06´50. Les sensacions dels atletes de muntanya del FACVAC van ser força bones, donat que es troben en plena fase d’inici de la temporada, i aquest tipus de curses de muntanya els permeten assolir l’estat de forma adient de cara a la temporada de cross. Els propers dies atletes del FACVAC prendran part a la 2ª edicio de la Cursa solidaria de Linyola.