21 de setembre del 2009

JUNIORS DEL FACVAC AL CAMPIONAT ESPANYA CLUBS

DOS JÚNIORS DEL FACVAC A LA FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

Els dos atletes del FACVAC de categoria júnior Sergi Miró i Maria Casanova, van participar aquest cap de setmana a la fase prèvia del Campionat d’Espanya de clubs disputat a Zaragoza. Els dos atletes del FACVAC van defensar els colors de l’Agrupació Atlètica de Catalunya que va aconseguir la victòria tant en categoria masculina com en femenina.

Sergi Miró va participar en la prova de salt de llargada amb un millor salt de 6.42 metres que li va permetre aconseguir la tercera posició de la prova. Per la seva banda, Maria Casanova va disputar el 4x100 metres llisos tot i que finalment l’equip de relleus va ser desqualificat per un error en l’entrega del testimoni.

Tenint en compte que els atletes del FACVAC es troben a principi de temporada amb molt poc entrenament, el seu entrenador va valorar més positivament el fet que els dos atletes tornin a casa sense cap molèstia física que els resultats aconseguits.

El dia 10 d’octubre, els dos atletes júniors del FACVAC participaran a la fase final del campionat d’Espanya de Clubs júnior en una seu encara desconeguda.