23 de setembre del 2009

FACVAC TRIATLO

EL FACVAC TRIATLÓ A LES ZOOT TRIATHLON SERIES

El passat dissabte es va disputar la tercera prova de les Zoot Triathlon Series en la que van prendre part els triatletes del FACVAC TRIATLÓ, els quals s'enfrentarien a més de 500 triatletes catalans i alguns francesos.

Es tractava d'un triatló de distància olímpica (1.500m-40km-10km) però algun dels trams van ser una mica més llargs, destacant la duresa del sector de bicicleta on s'havia de pujar dos ports de muntanya, un d'ells de 9km.

El marc en el que es va disputar el triatló era incomparable. A les 3 de la tarda es va donar el tret de sortida. La natació consisitía en donar 2 tombs de 750m sortint a la platja per encadenar les 2 voltes. Aquest tram es va caracteritzar per els molts cops entre els participants. El primer dels nostres en sortir de l'aigua va ser l'Oscar, seguit a poc menys d'un minut per en Francesc. En Jesús i en Pep van sortir una mica més retrassats.

Ja en el tram ciclista en Francesc va fer valer el seu passat ciclista i començava una gran remuntada deixant a molt triatletes enrere i apropant-se als llocs capdavanters. L'Oscar mantenia posicions. En Jesús i en Pep van aprofitar per anar millorant la seva posició i avançant algunes posicions. El selectiu circuit va passar factura a les cames de tots els triatletes que després de més de 45km i dos ports havien de fer encara 10km a peu.

I ja en l'últim tram en Francesc seguía la seva remuntada fent gala del gran estat de forma amb el que ha arribat al final d'aquesta temporada i acabava la cursa en un més que meritori 88è de la general. El seguiria minuts després l'Oscar que no ha acabat d'agafar el ritme als entrenaments aquests últims mesos acabant el 173è. I en Jesús i en Pep van entrar plegats a meta després que en Pep retallés distància amb en Jesús en la cursa a peu i acabaven 310 i 311 de la general respectivament. Destacar que en Pep debutava en aquesta distància en aquesta cursa i val a felicitar-lo ja que no era el millor triatló per a provar-ho, però tot i així va fer una gran cursa.

Felicitar als nostres triatletes que aquest proper diumenge participaran al Triatló popular de Tarragona i possiblement ja posaràn punt i final a la llarga temporada i començaran a fer plans per a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada