21 de setembre del 2009

FACVA ATLETES DE FONS A DIFERENTS FRONTS

EL FACVAC A LA MITJA DE RIUDOMS I A LA CURSA DE LA MERCE DE BARCELONA

El passat dissabte 19 de setembre es va disputar la segona edició de la Mitja Marató de l’avellana a Riudoms. L’atleta Joan Carles Purcalla va ser el representant del FACVAC a la cursa on tot i agafar-se-la com a un entrenament més va aconseguir recórrer el 21km de cursa en un temps de 1h 49’ 47”. La participacio va doblar la de l´any passat, arrivant casi al 300 corredors.

El diumenge 20 de setembre va ser el torn de Raül Santó que va ser el representant del FACVAC a la cursa de la Mercè de Barcelona, que en un recorregut urbà de 10 km va aconseguir un registre de 44’40”.

MONTSE PADRÓ A LA PEONADA DE TARRAGONA

L’atleta de Bràfim Montse Padró, del grup de fons del FACVAC, va participar el passat diumenge 20 de setembre a la peonada de Santa Tecla disputada pels carrers de Tarragona. El recorregut de 6 quilòmetres va recórrer els carrers més cèntrics de la ciutat i l’atleta del FACVAC va impartir un temps de 32 minuts per a completar el recorregut. La temperatura va acompanyar a la jornada atlètica on els corredors també van poder disfrutar de les vistes al mar en una part del recorregut.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada