25 de maig del 2010

ANGEL VALDERRAMA 8é A LA CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA

ANGEL VALDERRAMA PODI A LA CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA.

Destacada participacio dels atletes de fons del FACVAC el passat diumenge a Vic, en la 5ª edicio de la cursa de policia.  La cursa amb sortida de la poblacio de Manlleu , fins a la capital osonenca despres d´un recorregut de 10km força exigent. A les 10 del matí es va donar la sortida a Manlleu, al Passeig Sant Joan, als 900 participants.
La cursa va estar encapçalada d'inici a fi pel guanyador de la prova, l'internacional Pol Guillén (FCB). Sobre el km 6, Guillén ja duia una diferència de 300 metres d'avantatge als seus perseguidores i finalment va creuar la línia de meta amb 2 minuts d'avantatge per davant del veterà de Lloret Pere Arco.
Al grup capdavanter va estar el corredor Angel Valderrama (FACVAC) que va realitza la major part de la cursa amb la Judit Pla (FCB), atleta que esta preparant el Campionat d´Europa d´Atletisme a celebrar a Barcelona el proper juliol,. L´Angel finalitzar al 8é lloc de la general amb un temps de 35´34¨.

L´altre atleta del FACVAC que va pendre part a la prova era el Joan Carles Purcalla (FACVAC), que tot i no adaptarse gaire be al circuit, va finalitzar en 164é lloc amb un temps de 44´29¨.
Els atletes de fons del  FACVAC continuaran de forma molt activa la seva participacio al llarg del mes de Juny en moltes curses.