9 de juny del 2010

RECORD DEL FACVAC ALS 100M LL

RECORD DE LA MARIA CASANOVA ALS 100M LLISOS
Excel.lent participacio dels atletes del FACVAC, als diferents controls i proves de pista en que han pres part. A la primera jornada del criteri Campany disputat al estadi Serrahima de Barcelona, la Maria Casanova va rebaixar per dos cops la el records de FACVAC  del 100m llisos, alhora que acoseguia la marca minima pe participar la Cto d´ Espanya de la categoria.   La Maria va realitzar la prova classificatoria amb una marca de 12¨71, i a la final posterior va a realitzar 12¨80. El mateix dia i dintre de les proves del criterio Campany, va pendre la sortida als 1500m el Jaume Jove (FACVAC), que tot i ser una cursa lenta, va realitzar una marca de 4´00¨58.
Al control  de les categories juvenil,junior, promesa, celebrat a Barcelona, nova gran participacio de la Maria Casanova, aquest cop a la prova dels 200m llisos, on fa realitzar marca personal, 26¨63 i que tant sols l´exces d´aire li va impedir la validessa de la marca per ser minima pels Ctats d´Espanya de la distancia.  A la mateixa jornada participacio del Abde Boutahri als 800m, on va marcar un temps de 2´01¨41. A la prova de salt de llargada el Pol Olivé (FACVAC) aconseguia una nova marca personal, fent un millor salt de 5,10m.
Aquest pasast cap de setmana participacio fora de les Catalunya, a destacar a la Lidia Pons que assolia a Monzon , el record del Torneig Ernesto Briain a la prova de llançament de martell, amb un millor lançament de 52.36m. A la poblacio gaditana de San Fernando, dintre del Campiont Iberoamericans participacio de la atleta Marta Miró, a la prova dels 100 metres tanques on va finalitzar en un temps de 14¨07..
A les proves disputades a Catalunya tambe bona actuacio dels atletes del FACVAC. La cita aquest cop les pistes d´atletsime de can Drago a Barcelona. Presencia de la Maria Casanova, que repetia la marca aconseguida dies abans al 100m llisos amb 12¨80. A la prova de llargads el Sergi Miro, finalitzava en segon lloc amb un millor salt de 6,21. A la prova de llançament disc, la atleta de Nulles Gemma Terradas, finalitzava en quart lloc amb un llançament de 20,02m.