22 de juny del 2010

XAVI GARCIA S´IMPOSA A LA VILA OLIMPICA

XAVI GARCIA GUANYA LA CURSA DE LA VILA OLIMPICA

Exist personal del Xavi Garcia (FACVAC) aquest passat diumenge a la cursa de la vila olimpica a Barcelona.  Sobre un recorregut molt planer i rapid de 10km,el Xavi Garcia va fer valer es seu final per treure els metres necesaris per guanyar la prova, amb nomes 3 segons respecte el segon classificat.
En una cursa força lenta a la primera part, i una segona part on el Xavi va imposar un ritme mes viu, per posar la cursa una mica mes complicada.  El temps final del Xavi va ser de 32´06¨ . En categoria femenina 6º lloc per la Júlia Olle (FACVAC) que marcava un crono de 43´00¨. La cursa que va tindre una participacio de prop de 1600 atletes, va tindre algunes mancançes organitzatives , amb cues per l´entrega del pitralls, problemes amb el sistema de cronometratje,  i punts quilometrics mal indicats.

Tot el contrari del que es va viure a Lleida, on en quatre edicions i sota la batuta organitzativa de Km0 ponent, es van assolir  els 1000 participats en la cursa de templers.  Organitzacio modelica, on el corredor es troba ben tractant i amb tot tipus d´atencions. La cursa amb sortida adalt del turo de Gardeny , i amb un a distancia de 10km recorrer els principals punts de la ciutat de lleida. En aquest cursa el FACVAC esta va present amb el Joan Carles Purcalla, que portar fent aquest cursa en totes les ocasions. Aquest any amb alguns camvis al recorregut que fan a la cursa una mica ,mes rapida. El Joan Carles, finlaitzava la lloc 181amb un temps de 43´14. Amb aquest cursa de Templers l´atleta del FACVAC finalitzava l´ultima de les tres proves de 10qm que s´havian celebrat a les comarques de lleida les ultimes tres setmanes. (Vilanova Bellpuig. Bell-lloc i Lleida).
El grup d´atletes de fons del FACVAC estan a un mes d´acabar la temporada de curses, que normalmente coincideix amb la Cursa de l´Espluga de Francoli.