16 de juny del 2010

DESTACADA PARTICIPACIO A DIFERENTS PROVES EN PISTA

BONS RESULTATS  A LES DIFERENTES COMPETICONS DE PISTA

Setmana amb molta participacio de atletes del FACVAC en diferenrts competicions en pista.  El dimecres 9 de Juny a l´estadi Serrahima de Barcelona , participacio nombrosa a la prova dels 5000m llisos, amb excel.lents marques. El Ramon Gasull (FCB) acabava la cursa per sota de 15´, el Xavi Garcia (FACVAC), firmava un gran crono  de 15´04¨ i amb sensacions de baixar de la  barrera dels 15´ en breu. El Jordi Toda, finalitzava amb un temps de 15´50¨, lluny de la seva marca, pero recuperat anímicamente despres de no gaires bones competecions en pista. A la prova dels 800m llisos, bons resultats tot i que la cursa va estar condicionada per  una mala maniobra per part d´un altre corredor que va  obligar quasi a parar als nostre corredors, deixant.-los sense opcions de anar en posicions mes capdavateres. Tot i aquest fet, bona marca pel Jaume Jove (FACVAC) amb 1´58¨31 i el Abderrahame Boutahri (FACVAC) 1´58¨80.  A la prova dels 800 llisos femeni, la Marta Galimany (ISS HOSPITALET) tornava a millorar la seva marca personal a la distancia, en 4 segons, marcan un temps de 2´21
A la darrera jornada de la lliga espanyola de clubs de primer divisio, presencia del Sergi Miro (FACVAC). Els atletes del FACVAC , podem pendre part en competicions de club, degut al seu conveni com a club associat amb la Agrupacio Atletica Catalunya. AAC. El Sergi va participar a la prova de salt de llargada, aconseguint acabar en 4º lloc, amb una millor marca de 6,80, igualant la seva millor marca personal.
Al Campionat de Catalunya alevi , infantil celebrat a El Prat, , participacio de alguns joves atletes del FACVAC, que poc a poc van prenen part en competicions, agafan experiencia i sobretot disfrutant de la seva participació. Amb alguna baixa d´ultima hora , la presencia la  atletes del FACVAC, finalment al Prat van ser del Oriol Cardiel a la prova del 2000m marxa, lluitant tota la cursa, i quedant a poc mes d´un segon de la seva millor marca. A la prova del llançament de javalina, , bona actuacio del Genis Fernandez, que tornava a millorar la seva marca fent un millor llançament de 23.32m.