8 de setembre del 2010

AL SETEMBRE INICI DE LA TEMPORADA 2010-2011

ATLETES DE FONS DEL FACVAC INICIEN LA TEMPORADA DE COMPETICIO

El primer cap de setmana del mes de setembre, ha permes les primeres participacions del alguns atletes de fons del FACVAC en diferens curses. La temporada acaba de començar i el col.lectiu d´atletes del FACVAC inician la temporada amb grans objectius . Les primeres curses son de tanteig, per anar agafant el ritme de competicio i anant acumulant quiIometres. Son curses on mes que es resultat o un millor temps, es busca tindre bones sensacions, i comprobar l´estat de forma inicial, despres d´un estiu, on els entrenaments i competicions han minvat molt.

La participación dels atletes del FACVAC. Van ser a dos localitats i en dues proves ben diferents. Per un costat el Marc Toda (FACVAC), prenia part a la Cursa Vall de l´arrabassada a Tarragona, on en la seva tercera edicio assolian un record de participacio. La

organitzacio havia preparat dues curses, una de 5 qm i un altre de 10qm. A la prova curta ,el Marc Toda, assolia un fantastic 24é lloc de la general amb un temps de 20´21¨. El Marc que intentara per la present temporada esta present en un major numero de curses, tant de muntanya, com en ruta.

L´altre atleta del FACVAC present , va ser el Joan Carles Purcalla, que prenia la sortida a Sabadell, a la mitja Marato i cursa popular, que es celebrava en aquesta ciutat en motiu de la seva Festa Major. Prop de 2000 corredors van pendre la sortida en aquesta mitja, que tornava a presentar alguns camvis al recorregut respecte d´edicions anteriors. Recorregut de dues voltes pels carrers de Sabadell, força rapid, tot i que la calor que va fer, i ser l´ínici de la temporada no va perpetre als corredors fer gran marques. El Joan Carles Purcalla, iniciava amb aquesta mitja, un dels seus objectius per la present temporada, participar en totes les mitjes maratons de Catalunya on no ha participant mai. El seu resultat millor del que en un principi esperava, finlaitzant la lloc 437é, amb un temps de 1h43´10¨, i amb bones sensacions de cara a les properes mitja maratons,

El atletes de fons del FACVAC tindran una participacio activa en les properes proves del calendario, amb la presencia en curses de muntana, curses de ruta , triatlons ect..