27 de setembre del 2010

MITJA MARATO DE L´AVELLANA, RIUDOMS

3º MITJA MARATO DE L´AVELLANA A RIUDOMS

El passat diumenge dia 19 despres de un parell de dies de puja, i temps insegur, Riudoms es presenta amb un dia fantastic per correr. L´organització seguint indicacions dels participants en edicions anteriors, havia preparat algunes modificacions la circuit a fi de fer-ho menys duu. La cursa constava de una volta inicial de 10 qm, básicamente per camins asfaltats a l´exterior del poble, on el corredor de la mitja i dels 10 qm feian de forma conjunta, a partir d´aquí els corredors de la mitja iniciaven un interminable circuit pels carrers del poble, amb continuus girs , perdent en molts casos la referencia visual amb la resta de corredors. Aquest fet s´acentuava degut a la escasa participacio 160 corredors a la mitja marato i uns 100 a la cursa de 10qm.

El FACVAC va ser present a les dues curses, i amb uns resultats força esparançadors per l´alçada de la temporada en que estem. A la cursa del 10qm el Marc Guasch (FACVAC), finlaitzava al lloc 16é amb un temps de 42´28¨. Per la seva part a la mitja Marató, el Ruben Otero (FACVAC) va arrivar a meta amb un crono de 1h31104¨ , fantastic registre pel ruben que es troban en plena fase de preparacio de la Marato Costa Daurada, que es celbrara el 14 de novembre.

JORDI MIRO CAMPIO CATALUNYA PENTATLO DE LLANÇAMENTS

Aquest passat diumenge, els atletes veterans del FACVAC van tornar a donar nota del gran nivell que tenen. Aquest cop va ser l´atleta Jordi Miró (FACVAC) que va finalitzar en primer lloc de la seva categoria M45, al Campionat de Catalunya veterà de pentatló de llançaments. El Campionat es va celebrar a Cambrils, sota la direccio del CA Cambrils. El pentatlón de llançament es una combinacio de 5 proves totes elles de llançaments. Les marques aconseguides pel Jordi van ser:

Llançament martell: 21,03m

Llançament pes : 7,28m

Llançament disc: 20,36m

Llançament javelina: 19.28m

Llançament martell pesat: 6,89m

La seva puntuació despres de tots el llançaments va ser de 1597 punts.

JORNADA MINI ATLETISME SUSPESA PER LA PLUJA

La pluja que va caure a Valls, durant le divendres, va obligar a l´Escola d´atletisme del FACVAC a suspendre la jornada de miniatletisme. Les plujes havian deixat bona part de les arees on s´havian de desenvolupar les proves anegades per l´aigua..

La jornada queda posposada per aquest dissbte dia 25 a la mateixa hora, a partir de les 10h del mati. Durant el mati, els nens i nens participants tindran un primer contacte amb les diferents especialitats del atletisme. (carrera, llançaments, salts,…). Tots les nens i nenes participants, rebran un petit esmorzar , per recuperar forçes, aixi com un petit obsequi.

ASAMBLEA SOCIS FACVAC

El proper dimarts dia 28 de setembre, tindra lloc l´assamblea del FACVAC. La mateixa es celebrara a les sales de l´Hotel Class, a partir de les 21h. L´Assamblea permetrar actualitzar els seus organs de direccio, així com analitzar l´evolucio del Club, desde l´inaguracio de la Pista d´atletisme, així com les perspectivas de futur..