15 de setembre del 2010

FACVAC TRIATLO AL IRONTERRA ST CARLES

FACVAC TRIATLO, AL IRONTERRA

Aquet disabte 11 de setembre, en celebració de la diada de Catalunya, uns quants valents en van enfrontar a un prova denominada IRONTERRA. La competicio amb format de triatlo, es va disputar a la Sant Carles de la Rapita i concretamente a la barra del Trabucador , al sur del Delta de l´Ebre. Els participants habian de fer alguna de les proves, o be totes elles: 1,3qm de natacio, 60 qm en btt i 14qm de cursa a peu. En aquesta exigent prova le FACVAC TRIATLO, va estar presenta mb el vallenc Llorenç Costansa, que va afrontar una prova en la que la condicicio fisica i la fortalessa metal son fonamentals. El vent i la sol.litut en la majoria de trams del circuit van fer molt dura la prova, tot i que el paisatje valia la pena, fins i tot pararse a contemplar-ho. Un desert de sorra envoltat de aigua. Així és el Trabucador, una llarga franja de sorra en mig del mar mediterrani, més concretament al delta de l´Ebre.

Excel.lent paper del Llorenç que esta acabant de fer les darreres curses de la temporada de trialto. Va finalitzar al lloc 26é amb un temps final de totes les proves de 4h25´11¨. La propera prova del circuit del Ironterra sera a Ribaroja d´Ebre, el proper 25 de Setembre, on els mes valents haran de completar 4 qmn de natacio, 120 qm de BTT, i 30qm de carrera a peu.

El diumenge 12 a Cambrils es va disputar la tercera edicio de la Duatlo Popular de Cambrils, on van tindre la participacio i el debut en una prova d´aquestes caracteristiques del Marc Toda. La prova que es va desenvolupar la costat de les zona esportiva de Cambrils, constava de 6 qm de cursa a peu, 18qm de Btt i 3 qm de cursa a peu. El recorregut força facil per camions sense gaire dificultat tecnica, permetia la participación de molta gent amb un minim de preparacio. El Marc en le seu debut en aqust tipus de curses va finalitzar la lloc 32é amb un temps finla de 1h09´21¨.