5 d’octubre del 2010

FACVAC A LA SALOMON NOCTURNA DE BARCELONA

Aquest passat diumenge es va dur a terme a Barcelona la cursa Outdoor Sport Salomon Nocutrna. Concretament a la muntanya de Montjuic. La cursa constava de 7 km. amb un desnivell aproximat de 130 m. i es sortia de davant mateix del Palau Sant Jordi. El recorregut passava per els voltants d’aquesta muntanya, per camins, senders, asfalt... Una cursa ràpida, tècnica, distreta i força peculiar a la vegada ja que l’hora de sortida era a les 20:30 h. i calia l’ajuda d’un frontal. Tot i això hi varen participar un centenar d’atletes.

Alguns atletes del FACVAC hi van ser presents. Jordi Toda va creuar la línia d'arribada amb un temps de 29'39" en quarta posició, fent una bona cursa i arribant a poc temps del grup capdavanter, on es trobava i arribà en primera posició l’amic i co

negut Just Sociats, del Club Atlètic Manresa que actualment es troba en 3a posición de la copa del món de curses de muntanya. Marc Toda fent també una molt bona cursa va demostar que mica en mica se li comença a donar bé aquest tipus de curses entrant en el lloc 18è amb un temps de 33'37". Per altra banda Marta Galimany, la Vallenca del Club ISS L’Hospitalet va entrar en primera posició de la categoria femenina, mantenint-se invicte encara en aquest tipus de curses de muntanya.

Així doncs, un bon entrenament i una altra bona i diferent jornada la que van poder disfrutar aquests atletes.