20 d’octubre del 2010

MARC TODA, 12º ETERNAL RUNNIG DE MOIÀ

Marc Toda 12é en l'Eternal Running de Moià

Aquest passat diumenge es va dur a terme l'última prova del circuit Eternal Running de l'any a Moià, concretament al circuit verd de motocross. Una zona amb molts bons paisatges, cursa amb bona participació i un públic nombrós i entregat. Aquesta vegada el recorregut era molt diferent al anterior de Belluig, on en aquest era més llarg amb uns 10 km., molt més tècnic i dur on el 70% era de pujades i baixades amb molt desnivell, on la zona d'obstacles seguits estava en l'arribada. Com en totes, el fang també hi va estar molt present cosa que dificultava encara més la cursa.

L'atleta del FACVAC Marc Toda hi va ser present obtenint un molt bon resultat. On durant tota la cursa va anar amb el grup capdavanter, aguantant el ritme en les pujades i baixades continuades fins que en els últims 2 km amb el cansament acumulat d'aquestes va baixar el ritme i es distancià una mica del grup. Tot i així al final 12é de la general d'uns 700 participants aprox. amb un temps de 46' 54'' a 5'12'' al Km. i 5é de la categoria CAT M 2. El guanyador, novament va ser Mossen El Haddad del Runnerworld Tarragona, que anteriorment a Bellpuig es proclamà campió d'aquest circuit d'Eternals Running.