20 d’octubre del 2010

25º MITJA MARATO MOLLERUSA

MITJA MARATO DE MOLLERUSA

Aquest passat diumenge,es va disputar a Mollerusa la 25º edicio de la Mitja Marato. Una cursa on molts corredors vallencs del AAEET- Grup Atletic i del FACVAC prenen part. Aquesta mitja es ideal pels corredors a inici de temporada, un recorregut molt planer, i una climatologia habitualmente força bona per correr. Aquest any no ha Sicut una excepcio i els mes de 700 corredors han gaudit d´una matinal perfecta, una mica fresca a l´inici de la cursa, pero molt agradable per correr. La cursa amb sortida de mollerusa, passava pels pobles de Palau Anglesola, Poal, Bellvis, per tornar novament cap a Mollerusa. Recorregut molt planer, pero on acostuma a entrar sempre una mca d´aire.

El FACVAC estar representat amb dos corredors, per un costat el Ruben Otero (FACVAC) que disputava la mitja com a preparación de la Marato Costa Dorada. El Ruben va fer la cursa amb un ritme força conservador, intentant trovar bones sensacions i el ritme amb le que haura de disputarla Marato. El seu temps fina l1h34´13¨entar al loc 185é.

Per altra banda a la cursa petita de 7 quilometre va pendre la sortida le Joan Carles Purcalla (FACVAC) , realitzant una molt bona cursa, i finalitzar al 35é lloc amb un temps de 32´25.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada