12 d’octubre del 2010

XXI CURSA DEL TORRO AGRAMUNT

CURSA DEL TORRO D´AGRAMUNT

Agramunt va rebre els prop de 400 corredors de la seva cursa del torro, que enguany arrivava a la seva 21ena edición. amb un dia amenaçant pluja. La nit anterior havia estat estat plovent amb ganes, i va obligar a l´organitzacio a camviar part del recorregut degut al fang i l´ aigua acumulada en alguns trams del recorregut. Els camvis tan sols va comportar allargar prop d´un quilomete la cursa, pero en cap cas va treure cap atractiu a la cursa, que va trancorre en la seva major part per camins rurals. La cursa no te gaires dificultats i es un recorregut ondulat pero sense grans desnivells. Presencia d´atletes del FACVAC en aquesta cursa, el millor classificat el Marc toda (FACVAC) que arrivava a meta al lloc 70º amb un temps de 46´51¨, a meitat de la classificació arrivava el Joan Carles Purcalla (FACVAC) que tornava a competir despres d´un mes aturat per problemas de salut, finalitzant amb un temps de 51´50¨.

Cursa recomanable, i una bona excusa per fer una sortida i aprofitar per visitar la Fira del torro d´Agramunt