19 de gener del 2011

CAP DE SETMANA INTENS PELS ATLETES DEL FACVAC

RESULTATS FACVAC
Cap de setmana d´intensa activitat per part dels atletes del FACVAC. Presencia molt escampada geograficament i amb diferents especialitats, tant en proves de ruta  (mitja marato de Terrassa, quart de Marato de Reus), Cross (Cto Catalunya Cross Curt) o en pista (jornades de controls, Cto  Catalunya de proves combinades).
La proves en ruta , va porta a dos corredors del FACVAC , al Quart de marato de Reus, primera de les proves del nou Circuit Championchip comarques de Tarragona.  La prova de Reus, continua fent l´habitual tomb de ravals, amb el canvi aquest any en el punt de sortida i arrivada, que cambiava la Plaça Mercadal , per la Plaça llibertat, molt mes gran i preparada per aconteixament multitudinaris. Destacat paper del dos corredors del FACVAC qe prenian part a la proba i que repetian la seva participacio en aquesta prova. Per un costat el Jordi Tous (FACVAC), finalitzava la cursa amb un temps de 40´48¨, mentres que el Marc Guasch (FACVAC) marcava un temps final de 42´48¨.
Al Campionat de Catalunya de mitja marato celebrat a Terrassa ,tambe van tindre presencia del FACVAC. En aquest cas el torn va ser pel Joan Carles Purcalla (FACVAC) que va finalitzar al lloc 24º de la Categoria  Veterans M40, amb un temps final de 1h37´38¨. El circuit urba de Terrassa molt complicat amb continues pujades i baixades no va premetre al atleta vallenc millorar les seus registres. En tot cas continua en la seva fase de preparacio per les mitjans maratos dels mesos de febrer i març.

A la poblacio de Vic es tornava a disputar el Campionat de Catalunya de Cross curt per equips. Aquest any el FACVAC no ha pogut presentar un equip per competir en aquesta prova. En categoria femenina prexencia de la Marta Galimany (ISS HOSPITALET), que presenta una millora en cadasquna de les proves que ha dsiputat els ultims dies. A Vic la Marta mva finlaitzaren 4º lloc de la general,amb un twmps de 16´36¨. A la mateixa prova amb v pendre part la Jùlia olle (FACVAC) que va finalitzar en un crono de 18´42¨. En categoria masculina tal sols destacar la presencia del Xavi Garcia (AA PRATENC), que va fer un temps final de 13´52¨. Amb aquest resultats, cap del dos corredors, van aconseguir la classificació pel Campionat d´espanya de Cross curt per clubs que es disputara a Punta Umbria (Huelva).
A la flaman pista Robertcoberta de Sabadell  s´ha tornat a viure un cap de setmana amb molta intensitat atletica. Per un costat el Campionat de Catalnya de proves combinades on prenia part l´atleta esplugui Sergi Miro (AAC).  Els resultatrs del sergi al llarg de la jornada van ser: 60m llisos 7¨39, longitut 6,58m, pes 9,47m , Alçada 1,65m , 60m tanques , 9¨63, salt perxa 3,40m, 1000m llisos 3´08¨29 . amb aquest resultats el Sergi va aconseguir 4078 punts que el van fer pujar fins la tercer calaix del podi de la seva categoria.
Tambe a Sabadell, va participar a la prova del 3000m llisos el Jordi Todo i el Jaume Jove. Cap dels dos atletes no van aconseguir els seus objectius, pero continuaran en aquesta linea per poder rebaixar les seves marques. El Jaume Jove (FACVAC) acavaba a un temps de 8´54¨28, mentres que el Jordi Toda (FACVAC) entreva pocs segons despre amb un temps de 8´54¨24.
A la prova de velocitat presencia de la Maria Casanova (AAC), que va prendre part en les curses de 60m llisos i al 200m llisos. Bons resultats, al 60m llisos va fer una marca de 8,27m, mentres  que al 20m marcava un crono 27¨93.
Els propers cap de setmana tonara a haber una gran participacio d´atletes del FACVAC a la Cursa del oli de Borges mes de 10 corredors del FACVAC se les hauran de veure amb les previsions de molt de fres que es presentan.